Den ergonomiska kontorsstolen Backapp förändrar sättet vi sitter på

Backapp stolen endrer måten du sitter på

Er du lei av å sitte i en tradisjonell kontorstol hele dagen? Ønsker du å forbedre holdningen, redusere ryggsmerter og øke produktiviteten? Du kan slutte å lete – her har du Backapp stolen.
  • Ergonomisk kontorstol med sete
  • Enkel balansering
  • Reduser ryggsmerter
  • Fremme ergonomisk holdning
  • Forebygging av ryggsmerter
  • Redusert trykk på korsryggen.
  • Forbedret sirkulasjon
  • Tillater aktiv sittestilling
  • Forebygging av stive ledd og muskler
  • Utviklet av en lege
  • Reduserer belastningen på leddene
6. Hvorfor velge en Backapp fremfor en "vanlig kontorstol"?
  • Fremmer ikke en aktiv sittestilling
  • Tilpass etter kropp og behov
  • Hold føttene på balansebjelken
  • Sitt med rett rygg
  • Fra SEK 2000 til SEK 12 000
  • Kontorer, hjem og skoler
  • Balansemekanismen
  • Åpen hoftevinkel
  • Høydejustering
  • Besøk vårt showroom i Nyköping
  • Lån en backapp
12. Backapp 360 Balansebrett
  • Forbedre balanse, koordinasjon og kjernestyrke


Introduksjon

Å sitte stille hele dagen på kontoret kan være en stor belastning for kroppen. Ikke bare er det dårlig for holdningen vår, men det kan også føre til rygg- eller nakkesmerter eller andre helseproblemer som dårlig blodsirkulasjon eller stive muskler og ledd.

Men hva kan gjøres for å forbedre sittestillingen og unngå smerte og ubehag? Svaret er Backapp , en innovativ løsning for en aktiv sittestilling.

Hva er en Backapp?

Hva er en backup-app?

Backapp er en ergonomisk kontorstol som har et sete bygget på en unik måte for å engasjere kroppen og forbedre holdningen til personen som sitter i stolen gjennom enkel balansering.

Stolens unike sete beveger seg både forover og bakover, slik at personen som sitter på stolen automatisk kan justere posisjonen for å opprettholde balansen. Dette aktiverer kroppens muskler og øker sirkulasjonen, noe som bidrar til bedre helse og mindre smerter.

Backapp stolen har også en unik balansebue som vipper sidelengs, noe som engasjerer kroppens muskler ytterligere og bidrar til å holde ryggraden i en nøytral posisjon. Backapp finnes i flere modeller og design for å passe ulike behov og arbeidsmiljøer.

 

Hvorfor kjøpe en Backapp?

En Backapp stol kan hjelpe deg med å redusere korsryggsmerter og forbedre holdningen, noe som kan resultere i økt produktivitet for brukerne. Den justerbare designen lar brukerne tilpasse stolen til deres spesifikke kroppstype og behov.

En Backapp har et sallignende sete som er designet for å redusere trykket på korsryggen og fremme en ergonomisk holdning. Det unike salformede setet gjør det mer naturlig å sitte i en komfortabel stilling for ryggen. Sadelsetet lar deg sitte med bedre holdning enn om du brukte en vanlig kontorstol, noe som kan forårsake unødvendig belastning på musklene over tid.

Hvorfor kjøpe en backup-app?

 

 

Hva er fordelene med å sitte på en Backapp stol?

Backapp stolen er en innovativ ergonomisk kontorstol som er designet for å støtte brukerens helse og velvære. Det er flere spesifikke helseeffekter og fordeler du kan forvente hvis du velger å sitte på en Backapp:

  • Forebygging av ryggsmerter
  • Redusert trykk på korsryggen
  • Forbedret sirkulasjon
  • Tillater aktiv sittestilling
  • Forebygging av stive ledd og muskler

Hva er fordelene med å sitte på en Backapp-stol?

 

Forebygging av ryggsmerter

En av de viktigste helsefordelene med Backapp er dens evne til å forhindre ryggsmerter. Den åpne hoftevinkelstøtten og den oppadgående buedesignen til salen gjør at brukeren kan sitte med hoftene litt fremover, noe som reduserer trykket på ryggraden og forhindrer smerter i korsryggen. I tillegg er stolens unike balansemekanisme designet for å aktivere kjernemuskulaturen og styrke rygg og overkropp, noe som kan bidra til å forebygge ryggsmerter på lang sikt.

 

Forbedret sirkulasjon

En annen fordel med Backapp stolen er dens evne til å øke blodsirkulasjonen i kroppen. Stolens bevegelige bunnplate og sallignende design bidrar til å redusere trykket på bena og setet, slik at blodet kan sirkulere mer fritt og effektivt. Forbedret sirkulasjon kan ha en rekke positive effekter på helsen, blant annet redusert tretthet og bedre konsentrasjon.

Aktivt sittende

Backapp er designet for å fremme aktiv sitting, noe som betyr at brukeren er mer engasjert i bevegelse mens han sitter og at kroppen er i konstant bevegelse. Aktiv sitting kan ha en rekke positive helseeffekter, inkludert økt kaloriforbrenning, bedre holdning, økt muskelstyrke og bedre blodsirkulasjon.

Forebygging av stive ledd og muskler

Å sitte på en Backapp kan også bidra til å forhindre stive ledd og muskler, som kan være et vanlig problem for folk som sitter stille i timevis hver dag. Ved å fremme aktiv sitting og styrke kroppens kjernemuskulatur, kan Backapp stolen bidra til å redusere stivhet og øke leddmobiliteten.

 

Hvordan forhindrer en Backapp ryggsmerter?

Backapp er en balanse- og sadelstol i ett, designet for å redusere trykket på korsryggen og fremme en ergonomisk holdning. Dette bidrar til å redusere risikoen for å utvikle langvarige ryggsmerter og andre ryggrelaterte problemer.

Backapp er utviklet av en lege som selv har hatt mange problemer med ryggen, så det er ingen overraskelse at dette produktet har vist seg å være effektivt for å forebygge ryggsmerter. Den unike designen til denne stoltypen lar deg sitte i en mer naturlig stilling enn tradisjonelle kontorstoler, noe som gir bedre ryggradsjustering samtidig som du reduserer belastningen på leddene i hele kroppen (inkludert nakken).

Hvordan forhindrer en Backapp ryggsmerter?

 

Hvorfor velge en Backapp fremfor en "vanlig kontorstol"?

En standard kontorstol har vanligvis et enkelt sete og ryggstøtte og er designet for å holde brukeren komfortabel i lengre perioder med sittende. Men disse stolene har vanligvis ikke spesifikke funksjoner som fremmer en aktiv sittestilling eller støtter kroppens sittestilling. Dette kan føre til at brukere sitter stille og i feil holdning, noe som kan forårsake ryggsmerter og andre helseproblemer.

Backapp stolen har i stedet en unik balansemekanisme og et sete i sitt design som støtter kroppens sittestilling og gjør at brukerne kan sitte aktivt. Balansemekanismen tvinger brukeren til hele tiden å tilpasse seg en liten bevegelse og forhindrer at han setter seg fast i én stilling, noe som fremmer bedre sirkulasjon og reduserer risikoen for stive ledd og muskler.

Derfor er Backapp et bedre valg enn en tradisjonell kontorstol for de som foretrekker en ergonomisk og aktiv sittestilling. Å sitte på en Backapp lar brukere unngå å være stillesittende og de potensielle helseproblemene som følger med det.

Hvorfor velge en Backapp fremfor en "vanlig kontorstol"?

 

Hvordan sitter du på en Backapp stol?

Først av alt, sørg for at Backapp stolen er tilpasset dine behov og kropp. Bruk høydejusteringen for å sikre at du sitter med føttene flatt på gulvet og med åpen hoftevinkel. Juster også balansemekanismen etter vekten din ved å vri spaken under stolen. Dette vil hjelpe deg å holde balansen naturlig.

Når du sitter på Backapp stolen, sørg for å holde føttene på balansebjelken for å opprettholde balansen. Sitt med rett rygg for å fremme riktig sittestilling og unngå å lene deg forover eller bakover, noe som kan føre til ubehag og smerter i rygg og nakke.

Backapp har et unikt sete som støtter kroppens sittestilling. Plasser derfor sittebenene på salen for å oppnå optimal komfort og effektivitet. Du kan også justere helningsvinkelen til salen ved å dreie spaken under setet.

hvordan sitter du på en backup-app?

 

Hva er prisen på en Backapp?

Prisen på en Backapp varierer fra SEK 2000 til SEK 12 000. Prisen på en Backapp-sal er basert på modellen og andre funksjoner, samt hvor du kjøper den fra og om du er kvalifisert for rabatter eller kampanjer på kjøpstidspunktet.

 

Hvor kan du bruke en Backapp stol?

En Backapp stol kan brukes på en rekke steder, inkludert kontorer, hjem og skoler. Den er designet for å være justerbar og tillater tilpasning i henhold til brukerens individuelle behov.

Den unike designen gjør den ideell for folk som tilbringer lange timer på jobben eller på hjemmekontoret, siden den gir støtte der det trengs mest: korsryggen og lårene.

 

Hvordan fungerer teknologien?

Backapp stolen er kjent for sin unike balansemekanisme og aktive sittestilling. Stolen har ikke tradisjonell ryggstøtte, noe som gjør at du i stedet aktiverer musklene for å opprettholde en komfortabel stilling.

Men hvordan fungerer teknologien egentlig i en Backapp stol? I den følgende teksten skal vi se nærmere på teknologien som brukes i Backapp stolen og hvordan den bidrar til å øke brukerens bevegelse og bedre helse.

  • Balansemekanismen
  • Åpen hoftevinkel
  • Høydejustering

Balansemekanismen

En av de mest fremtredende egenskapene til Backapp stolen er balansemekanismen. Stolens bunnplate er designet for å bevege seg fritt i alle retninger, noe som betyr at brukeren kan lene seg forover, bakover, sidelengs og snurre rundt. Denne bevegelsen stimulerer brukerens «kjernemuskulatur» og styrker både rygg og kropp, samtidig som balansen og koordinasjonen forbedres.

Åpen hoftevinkel

Backapp stolen er også designet for å hjelpe brukeren til å sitte i en ergonomisk fordelaktig stilling med åpen hoftevinkel. Stolens sallignende design med en oppadgående bue gjør at brukeren kan sitte med hoftene litt frem, noe som reduserer trykket på ryggraden og bidrar til å forhindre ryggsmerter.


Funksjoner for høydejustering

Akkurat som tradisjonelle kontorstoler har Backapp stolen funksjoner for høydejustering. Men i motsetning til mange andre kontorstoler kan Backappen heves og senkes i høyden gjennom en fjærmekanisme som er integrert i stolens design. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å justere høyden på stolen etter behov og lar også stolen brukes ved høydejusterbare pulter.

 

Hvor kan jeg prøve Backapp?

Du kan prøve Backapp selv ved å besøke vårt showroom i Nyköping eller en av våre partnere i bestemte byer. En ergonomisk kontorstol er en investering i helsen din, så det er viktig å finne det riktige produktet for deg. Wulff Beltton hjelper deg gjerne gjennom prosessen og svarer på eventuelle spørsmål underveis! Kontakt oss på e-post, børsen eller i chatten.

Du kan også låne en Backapp i 14 dager gratis, for å se om du er en match. Les mer om det her.

Backapp 360 Balance Board

Hvis du ønsker å ta balansetreningen et steg videre, er Backapp balansebrett det perfekte tillegget til arbeidsplassen din. Backapp 360 er designet for å forbedre balansen, koordinasjonen og kjernestyrken.

Ved å stå på brettet mens du jobber, aktiverer du musklene dine og forbrenner kalorier uten å være klar over det. Balansebrett styrker også bena fra hofte og ned til ankler og også rygg.

balansebrett

 

Konklusjon

Backapp er en ergonomisk kontorstol som fremmer bedre holdning og helse for personer som sitter lenge på jobb eller hjemme. Den unike balansemekanismen og setedesignen støtter kroppens sittestilling, og reduserer risikoen for ryggsmerter og andre helseproblemer.

Å bruke en Backapp stol har flere positive helseeffekter, inkludert forbedret sirkulasjon, fremme av aktiv sittestilling og forebygging av stive ledd og muskler. Ved å bruke Backapp kan brukerne bevege seg mer fritt og komfortabelt i løpet av arbeidsdagen, noe som kan øke produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen.

Så hvis du vil ha en sunn rygg og forbedret helse og produktivitet, prøv Backapp i dag!

 

Se vårt utvalg av:

Backapp stoler her